Overspilning af videobånd

Professionel video-overspilning og digitalisering af videobånd i høj kvalitet til lave priser
 
VHS, VHSC, SVHS, SVHSC, MiniDV, DVCam, Video8 & VideoHi8

Videooverspilning gjort nemt og enkelt

Hos CPH-LAB har vi specialiseret os i at overspille videobånd digitalt i bedste kvalitet til lave priser. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og vi benytter kun det bedste udstyr.

Det giver dig muligheden for billigt og sikkert at kunne få overspillet dine bånd (vi tager alle typer VHS), så du igen kan få glæde af dine gamle uerstattelige minder. Filerne modtager du som download-link i din mail eller på USB, og de kommer i helt standard format, så du er sikker på at kunne afspille dem på både telefon og computer!

 Hvis du ønsker dine videobånd digitaliseret, så du igen kan se dem på dit tv, din smartphone eller computer, så kan vi klare det for dig!

Bliv klogere på vores service

Hvordan får jeg mine videobånd overspillet af CPH-LAB?


Vi har gjort, hvad vi kunne for at gøre processen så nem som muligt:-) Læs med! 1. Udfyld formular forneden på siden med din info og hvor mange bånd du har. 2. Du vil modtage en mail med et bestillingslink på netop din ordrestørrelse samt info på estimeret leveringstid, som kan variere afhængig af travlhed. 3. Efter bestilling kan du indlevere dine videobånd eller sende dem til os. 85% af vores kunder sender til os, da de bor længere væk. Benyt evt. vores pakkeportal til sikker bestilling: se mere under send til os sektionen 4. Når din ordre er færdigbehandlet vil du modtage dine højkvalitetsvideofiler på mail og på USB ved afhentning eller med posten, hvis du har bestilt dette. Dine videobånd får du også retur, hvis det ønskes.
Hvordan modtager jeg filerne?


Når din ordre er færdigbehandlet vil du modtage dine højkvalitetsvideofiler på mail og på USB afhentning eller med posten, hvis du har bestilt dette. Dine videobånd får du også retur, hvis det ønskes. Filerne er af helt standard video-format, som kan afspilles af alle computere og telefoner.
Skal jeg sende mine videobånd til Jer?


Det kan du sagtens! Du er også velkommen til at indlevere dem personligt:-) Ca. 85% af vores kunder sender deres ejendele til os med posten, da de bor langt væk. Læs mere om hvordan dette kan gøres og benyt evt. vores pakkeportal for sikker forsendelse. Hvordan du sender, er op til dig, men vi anbefaler altid at sende med track n trace! Du kan også indlevere personligt. Adressen er: CPH-LAB/ Hørsholm Foto, Hovedgaden 12, 2970 Hørsholm Åbningstider: Mandag-fredag: 10-18 Lørdag: 10-15
Hvad koster det?


Vi har ingen skjulte gebyrer! Inden behandling modtager du et bestillingslink med en fastsat pris. Denne vil ikke ændre sig. Hvis et bånd skulle være fuldstændig defekt eller tomt får du pengene retur for dette. Prisen afhænger af antal videobånd: 1-5 bånd: 200kr. pr. stk. 6-25 bånd: 180kr. pr. stk. 26+ bånd: 150kr. pr. stk. Har du særligt mange? Send en mail til os, og så laver vi et tilbud:-) info@cph-lab.dk
Hvor lang er leveringstiden?


Vi skriver 2-6 uger, men sandheden er, at det varierer! Oftest går det hurtigere end det, men det varierer meget afhængigt af travlheden. Større ordrer tager længere tid end de små og op til jul er leveringstiden også længere. Skriv til os hvis du ønsker et estimat på den nuværende leveringstid for din ordrestørrelse: info@cph-lab.dk
Hvorfor skal jeg vælge CPH-LAB?


-Vi går op i kvalitet, kundetilfredshed og service! -Vi benytter kun det bedste udstyr -Vores personale har mange års erfaring -Vores slutprodukt er læsbart af alle enheder -Vi sidder klar ved tasterne til at besvare Jeres spørgsmål: info@cph-lab.dk -Vi har kun 5-stjernede anmeldelser: se blot vores Google anmeldelser eller Trustpilot -Der er ingen skjulte gebyrer
Hvilke bånd-typer tager I?


Stort set dem alle sammen! VHS, VHSC, SVHS, SVHSC, MiniDV, DVCam, Video8 & VideoHi8
Er du i tvivl kan du sende os et billede på mail: info@cph-lab.dk Prisen varierer ikke efter båndtype.

 

Prisen afhænger af antal bånD:

Vi har ingen skjulte gebyrer!

1-5 Bånd

200kr.
pr. stk.

+Pris for USB, harddisc eller DVD hvis dette bestilles

6-25 Bånd

180kr.
pr. stk.

+Pris for USB, harddisc eller DVD hvis dette bestilles

26+ Bånd

150kr. 
pr. stk.

+Pris for USB, harddisc eller DVD hvis dette bestilles

Udfyld formular og modtag tilbud

arrow&v

Mange tak! Du hører fra os inde for 24 timer på hverdage

*Ved særligt store ordrer kan USB-prisen stige, da der kræves harddisk. Der informeres om dette inden bestilling

 
overspil x5-kopi copy.jpg
video overspilning cphlab

Vi har mere end 25 års erfaring

Vores personale har mere end 25 års erfaring med håndtering af videobånd. Vi benytter kun det bedste udstyr på markedet, så vi kan få det bedst mulige resultat fra dine videobånd.

Vi tager alle typer: VHS, VHSC, SVHS, SVHSC, MiniDV, DVCam, Video8 og VideoHi8.