top of page

VI VIL VÆRE DANMARKS MEST PASSIONNEREDE FILM-LAB

CPH-LAB fuji c200-1.jpg
CPH-LAB fuji c200-10.jpg

Visionen om at gøre det analoge tilgængeligt for alle

CPH-LAB er hele Danmarks nye fremkalderservice. Altid tæt på - lige her på internettet, klar til at fremkalde din filmrulle, scanne dine negativer, printe dine mesterværker og sende dig nye filmruller, når du løber tør.

I dag er det langt fra alle der har en lokal fotohandler eller et mørkekammer tilgængeligt, men det vil vi meget gerne lave om på! Så her er vi. CPH-LAB - et passioneret fremkalderstudie drevet af kompetente filmnørder, som er klar til modtage og klare din film for dig. 

Send os din film med posten, og vi klarer resten. Det er visionen. Det analoge er nemlig slet ikke dødt - det har det alt for meget charme til. Derfor burde alle have det tilgængeligt, og det har de nu. Velbekomme!

FREMKALDERSTUDIET

Mød holdet

Benny.jpg

Benny Thelin

Ejer af film-labbet, lab-ansvarlig og indehaver af Hørsholm Foto.

Yndlingsfilm:

Kodak Tri-X 400

Emil CPHLAB_edited.jpg

Emil Basse

Stifter af CPH-LAB.  Markedsføring og kommunikation.

Yndlingsfilm:

Kodak Colorplus

brian.jpg

Brian Thelin

Primær lab-operatør. Kemi, fremkaldelser, scan og print.

Yndlingsfilm:

Kodak Gold 200

william.jpg

William Green

Lab-medhjælper og professionel fotograf. @williamgreenphotos

Yndlingsfilm:

Ilford XP2

brian.jpg

Emil Christensen

Lab-medhjælper.

Fremkaldelser, scan og print.

Yndlingsfilm:

Fuji Provia

FREMKALDERSTUDIET

CPH-LAB er et fremkalderstudie samt en webshop etableret i 2019 med en vision om, at gøre analogfotografering tilgængeligt for alle. Det gør vi ved at fungere som et fremkalderstudie drevet over nettet, og vi står klar til at modtage dine film via posten. Vi går op i kvalitet samt den gode oplevelse, og vi tager vores kunder seriøst. Studiet holder til hos Hørsholm Foto - en veletableret dansk fotohandler med et af danmarks mest professionelle fremkalderstudier, der blandt andet huser en af de ganske få fremkaldermaskiner, der er tilbage i Danmark. CPH-LAB drives af et kompetent team, der tager sine kunder seriøst, og Hørsholm Foto har haft med analogfilm at gøre igennem flere årtier. Studiet kan fremkalde C41 film, og positivfilm samt sort/hvid klares af vores samarbejdspartner Laboratoriet i Nannasgade, men scan klares stadig af CPH-LABs professionelle scannere, som er blandt de bedste på markedet. CPH-LAB opererer primært med Fuji Frontier SP-3000 og Fuji Frontier SP-500. 

Desuden fungerer CPH-LAB også som almindelig webshop med et bredt udvalg af analogfilm til salg.

Har du yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke holde igen med at kontakte os via vores kontaktside, mail eller sociale medier:

Mail: info@cph-lab.dk

Instagram: @CPH.LAB 

 • Black Instagram Icon
IMG_4700.jpg
IMG_4936.jpg
IMG_4711.jpg
Kontakt os

Kontakt os
På mail: info@cph-lab.dk
eller lige nedenfor
men husk også vores FAQ hvor mange spørgsmål besvares

Tak, vi vender tilbage hurtigst muligt!

 • Kan jeg aflevere mine film personligt?
  Naturligvis! CPH-LAB holder til hos Hørsholm Foto, og her kan man indlevere sine film personligt inde for butikkens åbningstider eller smide dem i Hørsholm Fotos postkasse. Al bestilling og betaling igennem CPH-LAB foregår stadig over cph-lab.dk Adresse: Hørsholm Foto, Hovedgaden 12, 2970 Hørsholm Åbningstider: man-fre: 10-18, lørdag: 10-15
 • Kan jeg få sendt mine negativer retur?
  Det kan du sagtens! Til sidst i din ordrebestilling kan du tilkøbe tilbageforsendelse af dine negativer med DAO
 • Fremkalder CPH-LAB engangskameraer?
  Det gør vi! Vi adskiller ikke imellem, om vi modtager almindelige film eller engangskameraer, så prisen er den samme.
 • Hvordan får jeg min film fremkaldt hos CPH-LAB?
  CPH-LAB fungerer som et online fremkalderstudie. Dette betyder, at du bestiller dine fremkaldelser online og modtager dine billeder online - eller print med posten. Efter bestilling af fremkaldelse sender du dine film til vores fremkalderstudie med posten. Hvordan dine film kommer frem til os, bestemmer du selv. Læs om vores anbefalede muligheder her
 • Hvordan ved CPH-LAB, at det er mine film, som de har modtaget?"
  Når du sender dine film til fremkaldelse hos CPH-LAB, er det vigtigt, at du skriver dit ordrenummer på dit køb på din pakke eller på en seddel i pakken med dine film. På den måde kan vi se, hvad du har bestilt, og hvad vi skal gøre med dine film.
 • Hvad sker der, hvis jeg har betalt for mere end fremkaldelse, men der ikke er billeder på min film?"
  Bare rolig. Hvis vi fremkalder din film, og der ikke er billeder på, så refunderes beløbet for scan.
 • Hvad sker der med mine negativer efter, at de er fremkaldt, hvis jeg ikke betaler for at få dem sendt tilbage?"
  CPH-LAB tilbyder gratis opbevaring af dine negativer i op til tre måneder. I denne periode kan du altid efterfølgende købe scan i højere kvalitet af disse negativer, scan + print, forsendelse af dem eller selv komme og afhente dem i fremkalderstudiet. Efter der er gået tre måneder, garanterer vi ikke, at have dine negativer længere, da vi rydder op engang imellem. Når vi skiller os af med negativer, sørger vi for, at de destrueres. Så dine billeder ikke ender forkerte steder.
 • Kan jeg fremkalde dias-film eller sort/hvid?
  Det kan vi sagtens klare. Under bestilling tilvælger du bare dias-film eller sort/hvid under dropdown-menuen "Specialfilm". Dette koster ekstra, da vi ikke modtager så mange af disse.
 • Hvad sker der, hvis jeg bestiller 5 fremkaldelser, men jeg kun sender 4 eller færre film?"
  I dette tilfælde har du fremkaldelser til gode. De resterende fremkaldelser, som du har til gode, vil du kunne benytte ved at indsende de manglende film og blot skrive dit oprindelige ordrenummer på pakken. Vi holder styr på, hvor mange fremkaldelser du har brugt.
FAQ hvem er vi
bottom of page
Trustpilot