VI VIL VÆRE DANMARKS MEST PASSIONNEREDE FILM-LAB

CPH-LAB fuji c200-1.jpg
CPH-LAB fuji c200-10.jpg

Visionen om at gøre det analoge tilgængeligt for alle

CPH-LAB er hele Danmarks nye fremkalderservice. Altid tæt på - lige her på internettet, klar til at fremkalde din filmrulle, scanne dine negativer, printe dine mesterværker og sende dig nye filmruller, når du løber tør.

I dag er det langt fra alle der har en lokal fotohandler eller et mørkekammer tilgængeligt, men det vil vi meget gerne lave om på! Så her er vi. CPH-LAB - et passioneret fremkalderstudie drevet af kompetente filmnørder, som er klar til modtage og klare din film for dig. 

Send os din film med posten, og vi klarer resten. Det er visionen. Det analoge er nemlig slet ikke dødt - det har det alt for meget charme til. Derfor burde alle have det tilgængeligt, og det har de nu. Velbekomme!

FREMKALDERSTUDIET

CPH-LAB er et fremkalderstudie samt en webshop etableret i 2019 med en vision om, at gøre analogfotografering tilgængeligt for alle. Det gør vi ved at fungere som et fremkalderstudie drevet over nettet, og vi står klar til at modtage dine film via posten. Vi går op i kvalitet samt den gode oplevelse, og vi tager vores kunder seriøst. Studiet holder til hos Hørsholm Foto - en veletableret dansk fotohandler med et af danmarks mest professionelle fremkalderstudier, der blandt andet huser en af de ganske få fremkaldermaskiner, der er tilbage i Danmark. CPH-LAB drives af et kompetent team, der tager sine kunder seriøst, og Hørsholm Foto har haft med analogfilm at gøre igennem flere årtier. Studiet kan fremkalde C41 film, og positivfilm samt sort/hvid klares af vores samarbejdspartner CEWE, men scan klares stadig af CPH-LABs professionelle scannere, som er blandt de bedste på markedet. CPH-LAB opererer primært med Fuji Frontier SP-3000 og Fuji Frontier SP-500. 

Desuden fungerer CPH-LAB også som almindelig webshop med et bredt udvalg af analogfilm til salg.

Har du yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke holde igen med at kontakte os via vores kontaktside, mail eller sociale medier:

Mail: info@cph-lab.dk

Instagram: @CPH.LAB 

 
  • Black Instagram Icon
IMG_4700.jpg
IMG_4936.jpg
IMG_4711.jpg
 

Kontakt os

På mail: info@cph-lab.dk

eller lige nedenfor

men husk også vores FAQ hvor mange spørgsmål besvares

Tak, vi vender tilbage hurtigst muligt!