handelsbetingelser

Levering, returnering, reklamationsret, persondatapolitik & betalingsmetoder

Levering

Ved køb af fysiske produkter eller ved køb af tilbageforsendelse af negativer leverer CPH-LAB på alle hverdage via GLS.

Leveringstiden fra købstid til levering af endeligt produkt afhænger af mange ting og kommer derfor an på købet. CPH-LAB stræber efter at levere alle ordrer hurtigst muligt, men i særtilfælde kan levering tage op til en måned. Normal leveringstid på almindelige 35mm C41 film ligger dog typisk kun på 1-4 dage arbejdsdage fra filmen er modtaget i fremkalderstudiet. 

Til levering af digitale filer benytter CPH-LAB WeTransfer. Kunden modtager et download-link via sin mail og kan via dette link downloade sine billeder. Dette link vil være tilgængeligt i en måned, og derefter ophører det. Det anbefales derfor på det kraftigste, at gemme sine billeder et sikkert sted. 

Returnering og reklamationsret

Er du som kunde ikke tilfreds med din købte vare eller service, skal du til hver en tid være velkommen til at kontakte os på mail: info@cph-lab.dk - vi vil undersøge sagen og så vidt muligt gøre, hvad vi kan, for at vi alle bliver tilfredse. 

I dette returnerings- og reklamationsretsafsnit refereres der til CPH-LAB ved brug af "vi", "os" og "vores".

Returnering af fysisk vare:

Send os i en mail vores retur/fortrydelsesformular, som du har udfyldt, og vi kontakter dig angående forsendelse. Har du fortrudt, er forsendelsen på din regning, men handler det om reklamation, vil vi som udgangspunkt betale for forsendelsen. Fortrydelsesformular findes nederst på denne side.

Klage over scan af negativer eller print af billeder:

Send os en mail til info@cph-lab.dk, hvori du beskriver din klage, og vi undersøger sagen. Vedlæg gerne billedmateriale. CPH-LAB tager forbehold for fejlbehandling af film fra kundens side ved eksempelvis at eksponere filmen for lys, hvilket ødelægger filmrullen og alle billederne endeligt. Sådanne fejl er ikke CPH-LABs fejl og returnering eller reklamationer vedrørende dette godtages ikke. Opdages det efter fremkaldelse, at en film er fejlbehandlet, vil kundens evt. købte scan være til gode for kunden.

Generelt:

CPH-LAB tager forbehold for tastefejl, tekniske fejl samt menneskelige fejl på vores hjemmeside og vi beholder derfor vores ret til at annullere en ordre til hver en tid. 

Betaling:

Ved køb af fysiske varer såsom film, engangskameraer osv. hæves beløb ved afsendelse af pakke. Ved bestilling af fremkaldelse, scan samt andre serviceydelser, hæves beløbet ved bestillingsbekræftelse eller senest en uge efter bestillingsbekræftelse. I tilfælde af at dele af ordren ikke kan leveres, vil beløbet for den tilbagestående del af ordren tilbagebetales via købskontoen. Eksempel: Der købes Fremkaldelse + Scan, men filmen har været eksponeret for lys, og der er derfor ingen billeder på. Dette vil først kunne ses efter selve fremkaldelsen, men da der ikke er billeder på filmen vil kunden kun betale for fremkaldelsen (39kr.), og det resterende beløb tilbagebetales efter ordreafslutning. 

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

CPH-LAB vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering

Rettes henvendelse til CPH-LAB på mail: info@cph-lab.dk

 

Reklamationer i forbindelse med scan sendes til vores fremkalderstudie:

 

CPH-LAB v. Hørsholm Foto

Hovedgaden 12

2970 Hørsholm

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion:

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@cph-lab.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Formular findes længere nede på denne side.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returneringsformular:

Persondatapolitik

 

Nedenfor findes oplysninger om behandling af de personoplysninger, som CPH-LAB modtager fra dig.

 

CPH-LAB benytter dine indsamlede persondata til almene aktiviteter og behandler dem efter de gældende love og regler for databeskyttelse. Vores formål med behandlingen af dine personoplysninger, retsgrundlaget for denne behandling og hvilke typer af oplysninger dette gælder står beskrevet nedenfor:

 

Når du tilmelder dig vores elektroniske nyhedsmail også kaldet vores venneliste, indsamles følgende oplysninger: e-mail.

 

Denne personoplysning benyttes til:

Nyhedsformidling via nyhedsbrev vedrørende CPH-LAB, information vedrørende tilbud og kampagner, promovering af CPH-LAB, information om sociale medier forbundet med CPH-LAB, information vedrørende konkurrencer samt generel virksomhedsinformation.

 

Retsgrundlaget for denne brug af din personoplysning er dit samtykke, som er givet af dig ved tilmelding.

 

CPH-LAB gør opmærksom på, at du til hver en tid ved ret kan kræve denne personoplysning slettet, da den udelukkende er afgivet til brug af vores elektroniske nyhedsbrev.

 

Oplysninger vedrørende brug af vores hjemmeside:

CPH-LAB benytter cookies sammen med andre almindeligt kendte værktøjer såsom Google Analytics m.fl. til fortsat at udvikle og løbende forbedre brugeroplevelsen af vores hjemmeside. Dette er uddybet nedenfor:

 

Google analytics

CPH-LAB benytter Google Analytics (også kendt som GA), ligesom størstedelen af alle websites på verdensplan, til at måle brugerinteraktionen på vores hjemmeside. Disse data bruges til statistik, til at måle antal besøgende på vores website, til bedre at forstå hvordan vores brugere finder os og til forståelse af navigation på vores website, for at vi fortsat kan forbedre og optimere vores hjemmeside. 

Google analytics registrerer også data vedrørende din geografiske placering, browser, operativsystem og enhed, men ingen af disse data tilknyttet den enkelte bruger er tilgængeligt for CPH-LAB. Intet af sidstnævnte (data vedrørende din geografiske placering, browser, operativsystem og enhed) er tilgængelig data for CPH-LAB. Google Analytics registrerer og indsamler også din IP-adresse til evt. personlig identifikation af dig, men dette er heller ikke information, som er tilgængelig for CPH-LAB. 

CPH-LAB anser Google som en 3. parts data processor. Google Analytics bruger cookies og hvordan disse bruges samt hvilke findes beskrevet under Google’s developer guides. 

 

Ønske du ikke at lade Google Analytics have adgang til førnævnte oplysninger vedrørende brug af vores website, kan du slå cookies-funktionen fra i din internetbrowser, og dermed vil Google Analytics ikke få adgang til din besøgshistorik på vores hjemmeside. 

 

 

Google Tag Manager

CPH-LAB benytter Google Tag Manager til forbedring af brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Google Tag Manager er et stykke kode, der bruges som værktøj til at måle brugeradfærd på tværs af vores forskellige sider på vores hjemmeside. Denne information omkring brugeradfærd bruges til forbedring af brugeroplevelsen af vores hjemmeside ved levering af mere målrettet personlig relevant information, samt målrettede tilbud, kampagner og information. Informationen som Google Tag Manager indsamler sendes til vores Google Analytics konto udelukkende tilgængelig for CPH-LAB og Google, så CPH-LAB løbende kan vurdere relevante forbedringer, der skal gøres med brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

 

Facebook Pixel

CPH-LAB benytter cookies fra Facebook til registrering af brugeradfærd for mere præcis individualiseret markedsføring på Facebooks platforme samt til forbedring af vores brugeroplevelse ved fremvisning af mere relevant indhold for brugeren.

Vores retsgrundlag for denne behandling og brug af dine personoplysninger ligger i oplysningernes nødvendighed for opfyldelsen af ovennævnte formål samt myndighedskravet deri. Yderligere information omkring Facebooks cookie-, brugs- samt privatlivspolitik kan findes på facebook.com.

 

Generelt

Overførsel af dine personoplysninger:

CPH-LAB videregiver følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og mail til shipmondo.dk ved køb af vare, der skal sendes pr. post. Vil du vide mere om shipmondo.dk og deres privatlivspolitik, kan du finde det her: https://shipmondo.com/dk/sikkerhed/ .

 

 

Opbevaring af dine personoplysninger:

Det kan ikke præcist angives hvor længe dine personoplysninger lagres. CPH-LAB beholder dine personoplysninger sålænge der er samtykke om, at de kan bruges. Dette samtykke kan ophøre hvis du ved din ret kræver dem slettet eller ikke videre ønsker brug af dem. Desuden kan de blive slettet, hvis det oprindelige formål eller drivelsen af CPH-LAB ophører. Ændres vores privatlivspolitik vedrørende brug af dine personlige oplysninger eller deles de af andre, vil vi lægge vægt på vigtigheden af udbredelsen af denne information til brugerne vurderet efter relevans i forhold til formålet.

 

Dine rettigheder

Som angivet efter databeskyttelsesforordningen har du følgende rettigheder vedrørende vores brug og behandling af oplysninger om dig. Ønskes brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os.

 

Indsigtsret

Du har krav på præcisering af den information, som vi bruger vedrørende dig samt hvordan.

 

Ret til berigtigelse 

Du har ret til at kræve forkerte oplysninger vedrørende dig selv rettet.

 

Ret til sletning

Skulle det blive relevant kan du ved begrundet ønske bede om sletning af persondata inden det oprindelige generelle tidspunkt for sletning er planlagt.

 

Ret til behandlingsbegrænsning

Ved særlige tilfælde har du ret til krav om begrænsning af vores ellers lovlige brug af dine persondata. Du kan også yderligere gøre indsigelse imod behandling af dine persondata til individuel markedsføring.

 

Ret til transmittering af dine personoplysninger

Du kan efter ønske i særlige tilfælde bede om at få overført dine personoplysninger i et struktureret og letlæseligt almindeligt anvendt maskinlæsbart format og få denne række oplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden besvær.

 

Ønsker du yderligere information vedrørende dine persondatarettigheder, kan du finde det i Datatilsynets guide vedrørende de registreredes rettigheder, hvilket kan findes på www.datatilsynet.dk

 

Klage til Datatilsynet

Du kan indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med vores persondatapolitik eller vores brug af dine oplysninger. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på deres hjemmeside www. datatilsynet.dk

 

Dokumentoplysning

Dette er 2. version af CPH-LAB’s persondatapolitik redigeret 19.12.2019

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

CPH-LAB 

CVR: 40809120

Åboulevard 44 2. 24

2200 København

Email: info@cph-lab.dk

not danish?

no problem

Lad dig inspirere, 

kom på vores venneliste!

Kontakt

Info

  • Instagram
  • Facebook